Blog

Blog

XT1200ZE Ténéré Raid Edition

XT1200ZE Ténéré Raid Edition
We zijn door Yamaha in de gelegenheid gesteld om de 1200 Ténéré eens uit te proberen. Daar maken we graag gebruik van en zo sta ik op een vrijdag bij Yamaha Motor Europe voor de deur om de motor op te halen. De sleutels zijn zo overhandigd en niet veel later ben ik op weg naar huis. Het is een geheel ander soort motorfiets dan waar ik mij normaal mee verplaats. Bij de eerste parkeerplaats even gestopt om onder het genot van een koffie eens nader te bekijken waar ik op zit.

Dag 8 - Tenere Tour

Dag 8 - Tenere Tour
Ik ben wakker en ga naar de ontbijt ruimte. Daar staat dit keer niets klaar. Dan maar een ontbijtje maken in de eigen keuken dit keer. We zitten samen aan het ontbijt en hebben het over de laatste paar dagen. De motortrip met oude en nieuwe ervaringen welke weer nieuwe herinneringen worden.

Dag 7 - Tenere Tour

Dag 7 - Tenere Tour
Het is tijd voor het ontbijt. Daar staat weer een uitgebreid ontbijt. Als we uit het raam kijken zien we de kerkklok. Het is tijd om weer te gaan. De boodschappen tassen zijn gepakt en laten we in de koffers zakken. Koffers op slot en rijden maar.