Blog

Blog

Blog

Bern en de Alpen (14)

Bern en de Alpen (14)
Vrijdag 9 oktober 2020 Het is acht uur en we kijken uit het raam: regen. Dat zat niet in de planning. Eerst maar eens een ontbijtje nuttigen. We stellen het ontbijt samen en na ons komen er best nog wat gasten voor het ontbijt. Het is redelijk druk in het hotel. We laten het ons smaken maar dan moeten we tocht de tassen gaan pakken.

Bern en de Alpen (13)

Bern en de Alpen (13)
Donderdag 8 oktober 2020 We kijken naar buiten en zien de wolken langskomen. Daarboven uit steken de besneeuwde bergtoppen. Het ziet er betoverend uit. Vanaf het ontbijt zien we elke keer weer een ander landschap. We hebben een lekker ontbijt en we maken ons klaar voor de kilometers vandaag.

Bern en de Alpen (12)

Bern en de Alpen (12)
Woensdag 7 oktober 2020 Het is acht uur en ik kijk achter het gordijn en zie een blauwe lucht en witte bergtoppen. Snel aan het ontbijt. We dekken de tafel met wat we gisteren hebben gekocht en laten het ons smaken. We zijn klaar voor de nieuwe dag. We nemen de lift maar daar zit weinig beweging in. Dus nog niemand in het Hotel. We nemen de achteruitgang en pakken de motoren. We rijden naar de benzinepomp aan de overkant van de weg. Ik heb het afval achter aan de motor hangen om weg te gooien.