De Route op de XT600 door Siberie

De route is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals daar zijn: tijd, visa, geld, begaanbaarheid etc. . We hebben gekozen om de route naar Siberie via de zuidelijke kant van de zwarte zee te laten lopen. Het voordeel is dat we dan met een "Double entry" Rusland in kunnen. Via de Noordelijke kant moeten we drie keer Rusland in  en dan heb je het veel duurdere "Multiple" visa nodig.
Het eerste stuk zal nog Europa zijn en gaan we naar Istanbul. Vanuit hier trekken we Azie in en gaan we via Turkye naar Iran. Hierna rijden we doorverschillende Stan landen. (Turkmenistan, Oezbekistan, Tadjikistan en Kirgizistan)
Vanuit Kazachstan gaat het noordelijk naar de Altai. Vanuit dit gebied is het mogelijk om Mongolie in te rijden. Via de hoogvlaktes van Mongolie gaat het Naar Ulanbataar. Hierna zal het Noordelijk gaan om de tweede keer Rusland in te gaan. De grens passeren we bij Eerentsav oostelijk in Mongolie. Hier gaan we naar de Transsibiresche highway naar Wladiwostok. Hier gaat de ferry via Zuid Korea naar Japan. We gaan langs de Yamaha fabriek om daarna de motoren terug te verschepen naar Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

www.yamaha-motor.eu/nl/index.aspxwww.sony.nl/electronics/actiecamera/t/actiecamerahyperpro.com/nl/www.rayz.nlwww.motortrails.nl/Navigatie/Home/Home.aspwww.wesselskarikaturen.nl/cardosystems.com/www.adventure-spec.com/www.haanwheels.comgiantloopmoto.comhjchelmets.com/hjca/en.reifenwerk-heidenau.com/modules/reifenliste/view.php?point=2&rtyp=10&profil=162&pic=99www.motorkledingcenter.nlwww.webstudio88.nl/