Leveranciers & links

Onze gekozen motoren zijn voor algemeen gebruik goed uitgerust. Maar voor de tocht die we willen gaan ondernemen hebben we toch wat aanpassingen aan de motoren gedaan. We zijn ervan uitgegaan dat het de kwaliteit en duurzaamheid van de motor moet verhogen. Na vele ervaringen de laatste jaren zijn we tot een aantal aanpassingen gekomen.

Voor de kleding hebben we ook verder gekeken. Het moet comfortabel en duurzaam zijn. Na vele pakken te hebben geprobeerd is het een combinatie van IXS, Lookwell & Revit geworden.

Ook De communicatie en foto film materiaal moet tegen een stootje kunnen. De ontwikkelingen gaan hierin snel. We zijn uitgekomen bij Panasonic.

Om al onze spullen mee te nemen is onze keuze gevallen op softluggage. Dit boven koffers die breed en schadegevoelig zijn.

Op de pagina leveranciers (menu links) vindt u een korte omschrijving en waar mogelijk een link naar de leverancier.

                                       

 

www.yamaha-motor.eu/nl/index.aspxwww.sony.nl/electronics/actiecamera/t/actiecamerahyperpro.com/nl/www.rayz.nlwww.motortrails.nl/Navigatie/Home/Home.aspwww.wesselskarikaturen.nl/cardosystems.com/www.adventure-spec.com/www.haanwheels.comgiantloopmoto.comhjchelmets.com/hjca/en.reifenwerk-heidenau.com/modules/reifenliste/view.php?point=2&rtyp=10&profil=162&pic=99www.motorkledingcenter.nlwww.webstudio88.nl/