Uitrusting Janny

Uitrusting Peet

Uitrusting voor motor en berijder

Omdat op de meeste plaatsen niet alles te verkrijgen is zal de uitrusting zo compleet mogelijk moeten zijn. Ook moet het van een deugdelijke kwaliteit zijn. Door veel uitproberen en door schade en schande wijs geworden hebben we een aardige lijst kunnen samenstellen. Ook moet er diverse reserve materiaal en gereedschap worden meegenomen.

Hieronder de belangrijkste aanpassingen en persoonlijke bescherming.

Giantloop Siskiyou

Om het gewicht zo dicht mogelijk bij de motor te houden maken we gebruik van zadeltassen. De tassen zijn gemaakt van robuust materiaal en hebben een aantal valpartijen overleefd. Er worden uitlaat beschermers bijgeleverd. Aan de andere kant hebben we een afstandsbeugel gemaakt zodat de tas niet in het wiel kan slaan. Er worden waterdichte binnentassen bijgeleverd. Binnen in de tas zijn enige vakken achter ritsen geplaatst. Aan de voorzijde zijn op elke kant een opberg mogelijkheid voor een fles water of olie can. We gebruiken deze tassen voor de langer reis en bergen we onze slaapuitrusting er in op.

Giantloop Siskiyou

Giantloop Fandango

De tanktas moet ruimte bieden aan de perssonlijke documenten en fototoestel. De tas moet niet in de weg zitten bij het staand rijden. Om de tank hebben we een Bagster hoes zitten. De tanktas van Bagster is ruim maar zit in de weg bij het staand rijden. De Fandango heeft een mooie maat maar heeft een onhandige bevestiging. We hebben een losse bevestiging van Bagster gemaakt onder de Fandango waardoor we een bruikbaar resultaat hebben. Fandango handig in gebruik en door de Bagster bevestiging zo mee als je even van de motor weg bent.

Giantloop Fandango